Samarbeid

Vi samarbeider bredt med ulike aktører.

Ungt Entreprenørskap Oslo

UE er en ideell organisasjon som i samspill med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. I Opprop samarbeider vi tett med UE gjennom vårt arbeid med Elevbedrift.
Ungt Entreprenørskap Oslo logo

Aball1

Aball1 er tall- og bokstavballene som på en helt ny og innovativ måte, kombinerer fysisk aktivitet med faglig læring og morsom oppgavløsing i fellesskap! Aball1 er det nye, sosiale og teoretiske læringsverktøyet som motiverer alle barn, unge og voksne til deltagelse. Opprop eier et Aball1 sett og bruker dette i flere av aktivitetene vi tilbyr.
Aball1 logo

Kulturfest Tøyen

Kulturfest Tøyen er elevenes egen festival med fokus på både kultur, musikk og workshops. Festivalen er for skoleelever, det skjer i skoletiden og er gratis. Kulturfest Tøyen arrangeres av Miniøya og Den kulturelle skolesekken Oslo. Vi samarbeider med Kulturfest Tøyen om teaterstykket Shakir, som film-og teatergruppa vår lager og om andre prosjekter på festivalen.
Kulturfest Tøyen logo

Miniøya

Miniøya er Norges største barnefestival. Vi tar barn på alvor i alle ledd og holder samme kvalitet som voksenfestivaler. Vi samarbeider med Miniøya om teaterstykket Shakir som film-og teatergruppa vår lager, og vi stiller som frivillige på festivalen.
Miniøya logo

Osloskolen

Våre samarbeidsskoler er Frydenberg, Marienlyst, Rommen, Morellbakken og Lindeberg skole i Oslo.
Osloskolen logo

Sentralen

Sentralen er Oslos nye scene og landets største verksted for kreative krefter innen kultur og innovasjon. Opprop har et tett samarbeid på flere ulike områder med Sentralen og med bedriftene og organisasjonene som holder til der.
Sentralen logo

Geitmyra matkultursenter for barn

Geitmyra matkultursenter for barn er opptatt av at maten, i tillegg til å være god, også skal gjør barna godt. Barn og unge trenger sunn, god og variert mat for å vokse og utvikle seg, både fysisk og mentalt. Opprop har hatt elever på matkurs og jobbet frivillig på Åpen Gård.
Geitmyra matkultursenter for barn logo
59.9130249 10.8356556