Heldagstilbud

Opprop: Heldag

Elevene i Opprop: Heldag arbeider med livsmestring, arbeidslivstrening og produksjon av film.

Utvikling av den enkelte og gruppen – gjennom foredrag, samtaler, oppgaver og lek jobber vi systematisk med å styrke den enkeltes selvfølelse, bygge selvtillit, skape gruppetilhørighet og få god gruppedynamikk med rom for ulikhet.

Elevene er med på et felles prosjekt om å lage en kortfilm, underveis i året vil elevene få ulike arbeidsoppgaver som er knyttet til gjennomføringen av filmen.

Aktiviteten foregår mandager og onsdager på Tveten gård.

Ansvarlig pedagoger er:

lene (7)

Lene Røisland

Send e-post T: 918 89 460

Lene er daglig leder av Opprop og hun rekker hånda i været for ungdom. Hun mener at alle er gode på noe og har mye å bidra med. Lene har bakgrunn som lærer, rådgiver i Ungt Entreprenørskap og har mye erfaring med frivillig arbeid.

kim 2

Kim André Syvertsen

Send e-post T: 93873082

Kim er prosjektmedarbeider i Opprop og han rekker hånda i været for mestringsglede. Han mener at alle ungdommer bør få muligheten til å erfare hva mestring gjør med selvbilde og selvfølelsen. Kim har bakgrunn som industriarbeider og ungdomsskolelærer.

gjer3 (3)

Gjermund Mathisen

Send e-post T: 93673139

Gjermund jobber med Opprop film og han rekker hånda i været for at film til ungdom skal utvikles sammen med ungdom! Han mener at alle bærer i seg store egenskaper som vil frem. Gjermund har arbeidet med film og teater, som regissør og skuespiller i mange år.

59.9130249 10.8356556