Entreprenør

Opprop Entreprenør

Elevene i Opprop Entreprenør arbeider med personlig utvikling, entreprenørskap og samfunnsansvar.

Utvikling av den enkelte og gruppen – gjennom foredrag, samtaler, oppgaver og lek jobber vi systematisk med å styrke den enkeltes selvfølelse, bygge selvtillit, skape gruppetilhørighet og få god gruppedynamikk med rom for ulikhet.

Entreprenørskap – elevene får trent seg i å være en entreprenør, en som ser mulighetene og gjør noe med dem. Elevene er med på et felles prosjekt om å lage en kortfilm, underveis i året vil elevene få ulike arbeidsoppgaver som er knyttet til gjennomføringen av filmen.

Innsats for andre – hvordan kan du bidra i samfunnet? Gjennom fokus på frivillighet og dugnad vil vi vise elevene verdiene som ligger i å arbeide frivillig og å gjøre en innsats for andre. Vi samarbeider med ulike aktører og tar oppdrag hvor elevene er med på å løse utfordringer.

Aktiviteten foregår  mandager og onsdager på Tveten gård.

Ansvarlig pedagoger er:

lene (7)

Lene Røisland

Send e-post T: 918 89 460

Lene er daglig leder av Opprop og hun rekker hånda i været for ungdom. Hun mener at alle er gode på noe og har mye å bidra med. Lene har bakgrunn som lærer, rådgiver i Ungt Entreprenørskap og har mye erfaring med frivillig arbeid.

kim 2

Kim André Syvertsen

Send e-post T: 93873082

Kim er prosjektmedarbeider i Opprop og han rekker hånda i været for mestringsglede. Han mener at alle ungdommer bør få muligheten til å erfare hva mestring gjør med selvbilde og selvfølelsen. Kim har bakgrunn som industriarbeider og ungdomsskolelærer.

59.9130249 10.8356556